Mecanitzats a mida

Els nostres serveis

Els nostres serveis donen resposta als requeriments dels nostres clients amb la major flexibilitat i eficiència possible:
Go to Mecanitzats

Mecanitzats

El nostre servei de mecanitzat de precisió abasta des del tornejat en 3, 4 i 5 eixos mitjançant centres de control numèric computat (CNC), fins a un complet parc de maquinària convencional per a operacions auxiliars.

Go to Disseny i impressió 3D

Disseny i impressió 3D

En FORPAL abastem des del disseny de petites peces completament personalitzades fins al prototipat de productes mitjançant la impressió 3D, en una àmplia varietat de materials tècnics.

Go to Programació CAD/CAM

Programació CAD/CAM

Estem especialitzats en el desenvolupament i la fabricació assistida per ordinador de peces i components, permetent-nos millorar la qualitat, i disminuir els costos i els temps de treball.

Sol·licita un pressupost

Qui som

FORPAL és una empresa jove, seriosa i dinàmica, formada per un equip especialista en la mecanització general, el muntatge, la construcció de maquinària i el desenvolupament de projectes.
Més de 25 anys d'experiència en el món de la mecanització.

Comptem amb una oficina tècnica per donar suport de disseny i enginyeria de producció als nostres clients, i amb una nau de 1000 m2 (+350 m2 de planta) amb una ubicació estratègica dins del polígon industrial Torre Bovera de Sant Andreu de la Barca (Barcelona ), ideal per als continus desplaçaments propis d'una empresa dedicada al servei integral de la mecanització.

Fabriquem de tot tipus de peces: peces úniques, prototips, petites, mitjanes i grans sèries, així com qualsevol tipus de producte de caldereria mecànica.

Treballa amb nosaltres.

Contacta'ns