LA NOSTRA EMPRESA

Som una empresa jove, seriosa i dinàmica, formada per un equip amb més de 25 anys d'experiència en el món de la mecanització.

Som especialistes en la transformació de materials en brut a peces i acoblaments d'alta precisió, el que ens ha portat a guanyar la confiança d'indústries com ara la de l'automoció, l'alimentària, la robòtica, i la de l'automatització de processos i emmagatzematge .

Estem habituats a diferents tipus de sectors, factor que ens permet dominar una àmplia gamma de materials mecanitzables com ferros, acers inoxidables, aluminis, plàstics, bronze, coure, titani, etc.

Realitzem des de peces úniques i prototips fins a grans sèries, així com qualsevol tipus de producte de caldereria mecànica.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Situats estratègicament dins del polígon industrial Torre Bovera de Sant Andreu de la Barca (Barcelona), comptem amb una oficina tècnica per donar suport de disseny i enginyeria de producció en la nostra nau de 1000 m2 (+350 m2 de planta). Tots això permet que la nostra localització sigui ideal per als continus desplaçaments propis d'una empresa dedicada al servei integral de la mecanització.

OBJECTIUS

Servei integral competitiu

Entenem que un dels factors determinants per a l'èxit d'un producte és el seu cost de producció; per això, optimitzem constantment els nostres processos per ajudar a tots els nostres clients a posicionar-se al mercat.

Treball enfocat a la qualitat

Cadascuna de les peces que fabriquem està realitzada per personal altament qualificat, amb maquinària d'última generació i alts estàndards de qualitat.

Serietat en els terminis de lliurament

Com a fabricants de peces clau en cadenes productives, entenem l'impacte de les entregues oportunes. Millorem contínuament per seguir entregant totes les nostres comandes just a temps.

ELS NOSTRES CLIENTS

Des d'un departament d'R + D -que requereix una sola peça per a realitzar proves-, fins a una cadena productiva que requereix milers de peces al mes, considerem a tots els nostres clients valuosos per igual.

Les marques acobladores automotrius més importants a nivell nacional i internacional ens reconeixen per la nostra incansable recerca de la qualitat. Així mateix, les indústries d'alimentació i automatització (tant les que estan començant a llançar els seus primers productes o que ja són gegants de la indústria), ens veuen com un referent de producció gràcies a la passió que tenim per la nostra feina.